Welkom Anneleen!

FEMALE TOUCH

Met de tweede aanwerving, heeft SOLIDFLOORS de vrouwelijke touch in huis gehaald! Anneleen Raevens komt het team intern versterken om de sterke groei mee te ondersteunen en te bestendigen. Anneleen wordt meteen de jongste telg en ziet haar frisse inbreng gesteund door de reeds opgedane ervaring in marketing, communicatie en administratie. Samen met Pieter en Jean-François, wordt ze het derde vaste gezicht in de Brouwerijstraat in Stasegem.

FUNCTIE

Anneleen zal mee instaan voor de dagelijkse support van onze klanten. De toonzaalkeuzes blijven verzekerd van een snelle opvolging en de projecten gaat ze mee stroomlijnen. In haar functie van projectvoorbereider zal zij na een gedegen opleiding instaan voor de opvolging van- en de communicatie rond onze talrijke projecten. Daarnaast wordt zij een extra enthousiast intern aanspreekpunt.

AAN DE SLAG

Er is geen tijd te verliezen. De komst van een nieuw, jong en leergierige collega, wordt heel enthousiast onthaald. Ook na het bouwverlof zet SOLIDFLOORS de klant centraal, maar dan met een extra vrouw die haar mannetje zal staan.

Anneleen, bij deze dan ook veel succes gewenst!