SOLIDFLOORS

WIE ZIJN WE?

SOLIDFLOORS bevindt zich in een oase van rust, maar toch vlak naast de E17-verbinding tussen Kortrijk en Gent in het pittoreske Stasegem, vlak in het midden van Kortrijk en Harelbeke.. Exact dezelfde rust is in onze toonzaalboetiek terug te vinden.

Hier vertellen we je graag meer over het aanbod. We nemen graag rustig plaats om te luisteren vooraleer aan het echte werk te beginnen.

SOLIDFLOORS biedt tegels, parket en natuursteen aan en ontzorgt vakman en particulier. Met kennis van zaken en oog voor esthetiek!

Ontdek ons aanbod

 

 

Bezoek onze parket- & tegelboetiek met advies op maat

 

 

Wat doen we?

Op zoek naar combinaties? Twijfel tussen hout of steen? Alle interieuradvies & technische uitdagingen komen aan bod in de begeleiding die voor ons onmiskenbaar verbonden is aan de boetiek.

We zijn graag eerlijk en transparant in de aanpak, origineel en op maat in het aanbod. Kom ons vrijblijvend ontmoeten en stuur ons kort een berichtje via de website, spring ook gerust eens bij ons binnen.

Praat met een van onze vakmensen.
Maak een afspraak

 

 

hoe doen we dat?

Wij werken enkel met en via de bouwprofessional. Als groothandel bieden wij een totaalaanbod in materiaal en service.

De toonzaal staat, inclusief alle adviester beschikking van hen en hun klanten.

Er zijn verschillende manieren om met ons samen te werken. Meer info over onze diensten voor de bouwprofessional vind je als je even rechts doorklikt of maak meteen een afspraak.

Welkom bij SOLIDFLOORS!

 

 

tEAMSOLID